Passer au contenu

Straal op oud & nieuw in onze party collectie


Straal op oud & nieuw in onze party collectie

De dagen glijden geruisloos voorbij en plots staan de feestdagen voor de deur. Uiteraard staan de mensen die je liefhebt centraal. Maar de kers(t) op de taart? Jouw party outfit! Wij delen graag onze inspiratie voor stijlvolle accessoires bij je feestelijke outfit voor oud en nieuw. 

Winter’s coming! Kerstmuziek schalt door de boxen en overal zie je twinkelende lichtjes. Alledaagse bezigheden mogen even op pauze. Het is immers tijd om herinneringen voor het leven te creëren rond de opgetuigde kerstboom. Geniet van feestelijke muziek, dito gerechten en sprankelende drankjes. Maak van deze eindejaarsperiode een geweldige belevenis! Maar … wel in de perfecte feestkledij, afgewerkt met de mooiste accessoires! Wij geven je graag wat inspiratie om je oud en nieuw outfit een extra feestelijke touch te geven. 

Van party schoenen tot feestelijke handtasjes

Bij Sevens zijn we het erover eens: details zijn niet gewoon details. Accessoires maken een feestelijke outfit helemaal af. Of je nu een glamour queen bent of eerder een cool girl: in onze feestcollectie is er voor elk wat wils! 

Go, glamour queen!

Lastminute nog iets voorbereiden? Dat is niks voor de glamour queen. Afspraken bij de kapper en visagist werden tijdig ingepland en haar ab fab feestkledij hangt al wekenlang perfect gestoomd klaar. Geheel in Hollywoodstyle trekt ze op ouden nieuw haar meest glamoureuze jurk aan. Onder die jurk? Een paar glanzende high heels van Gianvito Rossi of speciale black & gold slingbacks van Fendi. Aan haar arm een fonkelend en feestelijk handtasje zoals de Balenciaga Quilted Crush Bag of zilveren Hourglass. Evengoed kiest ze voor goud met deze elegante re-edition van Prada. En of je haar zult opmerken in het feestgedruis! 

Undercover cool girl 

De cool girl is dan weer op haar best tussen familie en vrienden. Opvallen hoeft niet per se. Ze geniet er des te meer van om rustig wat te chillen, maar wel altijd in stijl. In haar stijlvolle little black dress of eeuwige jeans met classy oversized blazer voelt ze zich on point. Op oud & nieuw pimpt ze haar outfit met glamoureuze accessoires. Denk aan party schoenen zoals de Bottega Veneta Padded Mules in denim of platform zwarte muiltjes van Gianvito Rossi. Ze houdt ook van classy designer bags. Deze antracietgrijze clutch van Fendi of zwart lederen schoudertas van Loewe zijn helemaal haar ding. Voor een wandeling in winterwonderland gooit ze vlot een streelzachte sjaal over haar outfit. Want ook cool girls hebben het graag fashionably warm! 

Sevens sparkles in style

Het is weer bijna zover. We hebben al de wildste feestplannen en leukste outfits in gedachten. Tijd om nog een leuk muiltje uit de party collectie te kiezen, toffe designertas erbij, lippen gestift … and we’re good to go! Samen eten, drinken, dansen en genieten. We sparkle in style! Straal met ons mee en kom nu al de collecties ontdekken in onze winkel. Of bekijk de nieuwste accessoires voor je feestkledij in onze webshop