Passer au contenu
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Een extra bijzondere Moederdag dankzij Sevens


Onze geschenktips voor modebewuste mama’s

Je mama extra verwennen voor Moederdag? In onze cadeaugids vind je vast het ideale geschenk om deze bijzondere dag te vieren. Bovendien krijg je tussen 27 april en 12 mei 2024 15% korting op de volledige collectie. Online én in de winkel! Wie keuzestress heeft of mama graag zelf laat kiezen, verwelkomen we graag op zondag 5 mei in onze winkel. We staan klaar met advies én hebben een leuke Polaroidgiveaway in petto. Zo vier je Moederdag absoluut in stijl.

Cadeaugids vol stijlvolle ideeën

Houdtje moeder van tijdloze klassiekers? Of is ze fan van de laatste trends? BijSevens vind je sowieso het perfecte geschenk om haar te laten zien hoeveel zevoor je betekent. We inspireren je graag met enkele iconische stukken.

1. Fendi Baguette

Je moeder waant zich even Carrie Bradshaw dankzij de Fendi Baguette aan haar arm. Deze geliefde handtas werd beroemd dankzij Sex and the City en is tot op vandaag een geliefd luxe-accessoire. Met Fendi Baguette schenk je haar niet alleen een tijdloze tas, maar ook een aandenken aan een bepalend stukje popcultuur.

2. Fendi ballerina’s

De Fendi ballerina is een eerbetoon aan het innerlijke meisje in ons allemaal: speels, charmant en vol dromen. Geef je mama zo’n stijlvol paar ballerina’s om te combineren met haar favoriete jeans of fleurige jurk.

3. Chloé Marcie

Het zachte, soepele leer en de kenmerkende gevlochten details van deze tas doen het hart van modeminnende mama’s sneller slaan. De ruime binnenkant biedt voldoende plaats voor al haar dagelijkse benodigdheden, de iconische ronde vorm voegt een vleugje speelsheid toe aan elke outfit.

4. Luxueuze slippers

Eentje voor de cool moms: stoere slippers van Prada, Bottega Veneta of Chloé. Deze stoere slides zijn niet alleen een hedendaags modestatement, maar getuigen ook van puur vakmanschap en comfort.

5. Loewe Small Anagram Basket Bag

Of ze nu boodschappen doet of een dagje naar het strand gaat, deze tas is haar elegante metgezel. Dankzij de klassieke combinatie van vlechtwerk en leder komt je moeder altijd gracieus voor de dag.

6. Bottega Veneta Mini Loop Bag

Het patroon van gevlochten leder is typisch Bottega Veneta, net als de verfijnde kleuren en afwerking. Deze Mini Loop Bag is een supermooie keuze voor mama’s on the go. Het compacte formaat maakt deze crossbody bag perfect voor dagelijks gebruik.

7. Tassen van KASSL Editions

Voor mama’s van jonge kinderen is KASSL Editions het gedroomde merk. De tassen zijn kidsproof dankzij hun speels design en sterke materialen. Bovendien is er voldoende ruimte om baby- en peuterspullen stijlvol op te bergen.

8. Fijne lederwaren

Een kwalitatieve portefeuille of mooie pochette komt altijd goed van pas. Kom eens langs in onze winkel om te snuisteren in de kleine lederwaren. Zo’n tijdloos geschenk weet elke moeder te appreciëren.

Win een cadeaubon

Wil je Moederdag echt onvergetelijk maken? Kom dan op 4 mei of 5 mei 2024 samen langs in onze winkel voor een dag vol stijl, plezier en herinneringen. We nemen een leuke polaroidfoto zodat je als moeder-dochterduo kunt deelnemen aan onze Moederdag Polaroid Giveaway! Zo maken jullie kans op een cadeaubon ter waarde van €500 van Sevens.

Hoe werkt het? 

- Kom op 4 of 5 mei langs in de winkel met je mama
- Laat een polaroidfoto nemen door ons team
- Volg onze Instagrampagina @sevens_gent
- Deel de foto op Instagram Stories, tag @sevens_gent en gebruik #sevensmothersday

Klaar om prachtige herinneringen te creëren? We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een memorabele Moederdag! Zoals steeds mag je rekenen op ons modeadvies zodat je mama buiten stapt met een geschenkje dat echt bij haar past.