Ga naar content

Passie voor bags & shoes sinds 1985


Het verhaal van Sevens startte in 1985 met Karin Sevens – een verhaal geïnspireerd op de herinnering aan de elegantie en schoonheid van haar moeder. De lederen handtassen en accessoires van high-end modeontwerpers presenteerde Karin alsof het sculpturen waren. Hoewel Loes Vandemoortele de winkel intussen overnam, blijven het constante kwaliteitsstreven en de kunstige productpresentatie onveranderd.

Sevens handtassen Gent

Sevens schoenen Gent

Sevens door de jaren heen

1985

Karin Sevens laat zich inspireren door haar oneindige liefde voor de Italiaanse cultuur en savoir-faire in lederwaren. Kunst, design en mooie materialen – handtassen incluis – fascineerden Karin eindeloos. Ze start Sevens Bags, met een zorgvuldig geselecteerd aanbod handtassen en accessoires van de meest verfijnde modehuizen.

Sevens Designer Handtassen Gent

2014

Schoenen zijn de ideale aanvulling op het assortiment om een totaalbeleving aan te bieden. Zo kunnen klanten hun look hier van top tot teen afwerken. Sevens Bags & Shoes blijft uiteraard vasthouden aan de passie voor lederwaren en puur vakmanschap.

Sevens Designer Schoenen Gent2020

De Sevens-webwinkel is een feit. Hier shop je altijd de mooiste Bags & Shoes, ook buiten de openingsuren.

2023

Loes Vandemoortele neemt de fakkel over van Karin als leading lady van Sevens Bags & Shoes. In 2014 begon Loes als studente, na haar studies bleef ze hier met hart en ziel werken. Loes en haar team staan vanaf nu klaar met advies over het stijlvolle aanbod.

Sevens Designer Handtassen en Schoenen Gent


Innovatieve kijk op fashion

Net zoals modehuizen zijn onze winkel en online shop voortdurend in beweging. Ondanks die evolutie blijven we trouw aan de filosofie van Sevens Bags & Shoes. Onze passie voor lederwaren en vakmanschap, die je terugvindt in élk stuk, blijft de basis. We selecteren bijzondere merken aan de hand van criteria zoals geschiedenis, kwaliteit en knowhow.

Via onze uitgesproken en innovatieve kijk op mode en lederwaren willen we ons blijvend onderscheiden. Dat merk je ook aan de inzet van ons gepassioneerd team. Ze halen alles uit de kast om je waardevolle raad te bieden binnen een uiterst aangename winkelervaring. Loes, Katia, Eva & Willemieke verwelkomen je graag van harte in de winkel in Gent en op onze webshop!