Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Sevens gift guide voor geslaagde eindejaarsgeschenken


Travel lover of workaholic? Verras haar met een luxecadeau

Met de feestdagen voor de deur denk je vast al aan eindejaarsgeschenken. Maar wat geef je aan die belangrijke dames in je leven? Wij inspireren je graag met fijne luxecadeaus voor de feestdagen.

Hier vind je ideeën voor verschillende persoonlijkheden met een waaier aan smaken. Van een verfijnde handtas voor de Classic Lady tot een paar eyecatching sneakers voor de trendsetter, jij geeft ze dit jaar absoluut een origineel cadeau voor kerst.

Stijlvol onderweg met de Travel Lover

De Travel Lover switcht vlot tussen skipistes en zonnige oorden. Met haar paspoort in de hand is ze altijd klaar voor een nieuwe ontdekking. Maar wat geef je iemand die steeds zin heeft in het volgende avontuur? Een perfecte compagnon de route natuurlijk.

Met de Prada Monolith Booties en een heerlijke wollen sjaal van Loewe trekt ze stijlvol op wintersport. De Prada Crochet Tote Bag is dan weer perfect om langs terrassen te struinen. En inpakken? Dat gebeurt vanaf nu in deze tijdloze Prada trolley, één van die eindejaarsgeschenken waar je het hele jaar door van geniet!

Business meets class voor de Workaholic

Heb je iemand in de familie die elke dag met passie gaat werken en zoek je een luxecadeau voor haar? Kies dan voor functioneel met een vleugje glamour. Zij trekt er na een dag op kantoor immers vaak nog op uit om te netwerken.

Mooie pumps van Gianvito Rossi of Prada en een compacte clutch geven haar outfit dan instant extra cachet. Als het wat meer mag zijn, is een feestelijk laarsje van Fendi een goed idee. Aan haar arm heeft de Workaholic vaak een grote tas. Bij Fendi, Bottega Veneta en Chloé hebben ze alvast modellen die de perfecte eindejaarsgeschenken vormen.

Eyecatchers voor de Urban Chic trendsetter

Unieke looks zijn de middle name van deze trendsetter. Ze omarmt elke nieuwe stijl en doet er haar ding mee. De edgy 3XL sneakers van Balenciaga bijvoorbeeld, of een paar pumps uit de runwaycollectie van Prada. Die toveren gegarandeerd een lach op haar gezicht. De elegante slingbacks vinden namelijk het perfecte evenwicht tussen city vibes en glamoureuze elegantie.

Eerder op zoek naar een handtas als origineel kerstcadeau? Met deze zwarte Balenciaga of witte Prada maakt ze zeker een statement – of kies voor zacht vlechtwerk bij Bottega Veneta.

Classic Lady belichaamt tijdloze elegantie

De Classic Lady heeft een zwak voor traditionele stijlen. Luxecadeaus voor de feestdagen gaan in haar ogen dan ook jarenlang mee. Dag na dag tovert ze mooie stuks uit haar kast die ze al lang heeft, maar die brandend actueel blijven.

Lederen slingbacks van Prada of de Fendi Baguette Loafers doen het goed onder quasi elke outfit. Fendi Peekaboo en Small Andiamo van Bottega Veneta zijn tijdloze tassentoppers voor haar.

Verfijning troef voor de Quiet Luxury Lady

Een luxecadeau voor haar staat synoniem met subtiliteit. De Quiet Luxury Lady houdt immers van exclusieve items zonder opzichtige dessins of logo’s. Net als in het leven, zijn het de kleine en verfijnde details die het hem doen.

Een paar Zipped Ankle Boot van The Row of de Michael Loafers van Gianvito Rossi weet zij ongetwijfeld te waarderen. Ook een lederen tas kan een origineel geschenk voor kerst zijn. Wij kunnen de N/S Park Tote van The Row of de Loewe Flamenco Clutch alvast warm aanbevelen.

Busy (grand)moms on the go

Een stijlvolle mama die moeiteloos balanceert tussen modetrends en kinderwagens? Of de hippe oma die haar kleinkinderen graag mee op pad neemt? Je steelt hun hart met eindejaarsgeschenken die tegen een stootje kunnen, zoals stoere boots of een grote tas.

De Chloé Owena en Gianvito Rossi Montey combineren alvast stapcomfort met een prachtige snit. Kassl, Chloé en Jill Sander creëren dan weer tassen met veel ruimte voor eigen spullen én voor een extra koek en snoetendoekjes.

Keuzestress? Dan is de Sevens-cadeaubon een uitstekend idee! Of kom eens langs in onze winkel. Wij adviseren je graag over de ideale luxecadeaus voor de feestdagen. Zo maak je er ongetwijfeld een gezellig en dankbaar eindejaar van.