Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

De zomertrends vertaald naar je schoenenkast


Vijf schoenentoppers voor een trendy zomer

Je boots stilaan inruilen voor een iets luchtiger paar? Graag! Met de lente en de zomer in het vooruitzicht geven we je een sneak peek van de meest gegeerde schoenen van het moment. We presenteren vijf stijlen waarmee je altijd trendy voor de dag komt. Denk stijlvol en elegant, maar altijd met een verrassende twist!

1. Prima ballerina

Ballerina’s maken een opvallende comeback. Vergeet de klassieke uitvoeringen, anno 2024 draait alles om unieke details. Op de catwalk spotten we onder andere hoogglanzend metallic bij Chloé, maar ook bijzondere afwerkingen doen het goed. Wandler presenteert een opvallend paar met bandjes en gouden studs. Andere vaste waardes, zoals Dries Van Noten en Gianvito Rossi, geven eveneens hun eigen twist aan de populaire platte schoen.

2. Subtiel chic met kitten heels

Wat ons betreft dé beste hakken van de spring-summer collecties. Ondanks hun bescheiden hoogte tussen 3,5 en 5 cm zijn kitten heels een uiterst elegante keuze. Of je nu naar kantoor gaat of er een avondje op uittrekt, ze geven elke outfit een gracieuze upgrade. Je vindt kitten heels bij Fendi en Gianvito Rossi, of wat dacht je van een subtiel statement met een wit paar van Jil Sander?

3. Neoklassieke knipoog

Traditionele loafers krijgen een hedendaagse toets. Deze neoklassieke schoen katapulteert je terug naar het mondaine New York van de jaren 70. De Prada Car Shoes lijken zo weggeplukt uit Sofia Coppola’s Priscilla of de geliefde dramareeks Feud. Ook Chloé en The Row brengen hun eigen neoklassiekers uit.

4. Metallic mania

De afgelopen zomers waren metallics alomtegenwoordig in kledingcollecties. In 2024 zijn de schoenen aan de beurt. Brons, zilver of goud? Je hoeft deze zomer niet naar de OlympischeSpelen in Parijs om te winnen. Combineer eremetaal met je favoriete basics en you’re good te go! Gianvito Rossi gaat voor goud, Chloé en Bottega Veneta kiezen tijdloos zilver. Onze favoriet? De zilveren Knot Sandal!

5. Daddy cool sandals

Na de dad sneaker is de dad sandal binnenkort niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. De relaxte schoenen hebben brede banden en robuuste zolen. De casual Birkenstock-slippers zijn de inspiratiebron voor een coole en comfortabele stijl. Of je nu voorslippers of sandals gaat: de off duty look viert hoogtij! Combineer een fluffy paar van Fendi met een luchtige zomerjurk of trek een zwart paar van Bottega Veneta aan onder je stoere jeans. Ook Prada, Chloé en Dries Van Noten zijn helemaal mee met de dad sandal trend.

Je favoriete stijl vertalen naar je eigen schoenencollectie? Je vindt een mooie selectie online of kom eens passen in de winkel. Ons team adviseert je graag over de perfecte schoenen voor een onvergetelijke zomer!