Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Feestelijke schoenen en tassen voor een onvergetelijke zomer


Huwelijk, feest, festival? Zomeraccessoires vind je bij Sevens!

De zon laat haareerste stralen zien, de mooie dagen komen eraan en het feestseizoen wordt geopend! Communies, bruiloften en tuinfeesten maken binnenkort opnieuw het mooie weer. Wij geven je graag enkele styling tips om te schitteren op elke gelegenheid, van boho vibes tot casual chic.

Oh ja, wie zegt er trouwens dat je een feest nodig hebt om je helemaal op te kleden? Trek je trendy dad sandals of raffia slippers gerust aan om te lunchen op een zonovergoten terrasje of te dansen op je favoriete festival. Genieten maar!

Dresscode boho

Uitgenodigd op een bohotrouwfeest? Of gewoon fan van de relaxte Ibizastijl? Kies dan voor raffia voorje schoenen en tassen. Het gevlochten materiaal roept instant beachvibes op en geeft je look een heel unieke touch.

De Loewe Anagrambasket bag is een ware klassieker in het genre, maar ook bij Chloé en Prada vind je coole tassen in raffia. Aan je voeten schuif je deze slippers van Bottega Veneta of een elegant paar loafers van Prada.

Casual meets gekleed 

Casual chic nodigt uittot een speelse twist in je geklede outfit. Combineer je feestkledij met een relaxte slipper of mooie sneaker. Wat dacht je van de toonaangevende Orbit van Bottega Veneta? De sneakers zijn geïnspireerd op de typische runners uit de nineties. Orbit combineert het iconische intrecciato-patroon met sportieve zilveren accenten. Die verrassende mix geeft jouw formelere look gegarandeerd een eigenzinnige touch. 


Blijf in de metallic sferen wat je handtas betreft met deze Chloé Woody Nano of de Crush Small Chain Bag van Balenciaga.Wil je liever een luchtiger paar schoenen? Match dan je lange zomerjurk met Birkenstockvibes. Prada brengt ze in beige suède, Chloé gaat voor gouden gespen.

Moderne luxe

Ook deze zomer verdienen kwalitatieve materialen en vakmanschap je aandacht. Zorgvuldig vervaardigde schoenen en tassen voegen instant een luxueus cachet toe aan je outfit. Neem nu de satijnen pumps van de Prada Runway collectie: hét toonbeeldvan een gesofisticeerde stijl. 

Het metier is ook voelbaar in heel wat tassen. De Knot clutch van Bottega Veneta is bijvoorbeeld uitgegroeid tot een waar icoon. Dit seizoen krijgt de miniaudière een extra juweelachtige ketting waardoor je hem crossbody kunt dragen. Een elegante en veelzijdige toevoeging aan je feestgarderobe.

Timeless beauty

Veel modehuizen creëren tijdloze stukken die trends overstijgen. Zo’n klassieke lederen tas of een paar tijdloze pumps vormen een blijvende investering. Je draagt ze seizoen na seizoen en ze passen in elke feestelijke setting. De bekende slingbacks van Prada, verfijnde Knot sandaaltjes van Bottega Veneta of comfy ballerina’s van The Row … They’re here to stay!

Misschien worden sommige klassiekers zelfs erfstukken voor volgende generaties? De Chloé Marcie Hobo Bag en Wandler Penelope zijn alleszins kanshebbers. Ook de Andiamo van Bottega Veneta past in dit rijtje. De naam zegt zoveel als ‘let’s go’ en dat is exact wat je met dit clean silhouet doet. ’s Avonds of overdag? Andiamo!

Sevens kleurt je zomer

Wat je zomerplannenook zijn, wij helpen je outfit graag mee vormgeven met de juiste accessoires.Hoogwaardig vakmanschap en duurzaamheid kenmerken al onze collecties, een tikje durf is het geheime ingrediënt.

Experimenteer dus gerust met verschillende schoenen en tassen voor een feestlook die jouw uniekestijl weerspiegelt. Laat je creativiteit de vrije loop in de webshop of zak eens af naar Gent voor persoonlijk advies!