Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Moederdag: bij Sevens vind je het perfecte cadeau


Binnenkort is het weer zover: Moederdag 2023 komt eraan! Bij Sevens brengen we graag een ode aan alle mama’s. Zo verwennen we hen met onze traditionele moederdagactie, goed voor 15% korting. Op zoek naar het ultieme moederdagcadeau voor jouw mama? Onze giftguide inspireert je alvast!

Moederdag 2023: hét moment voor extra verwennerij!

Mama’s, ze staan met raad en daad voor je klaar. Altijd en overal. We hoeven je niet te vertellen dat Moederdag het ideale moment is om hen extra in de bloemetjes te zetten. Lieve bonusmama’s, plusmama’s, bijna-mama’s, zorgzame mama’s dichtbij en veraf … Op moederdag vieren we ze allemaal!

Een cadeau voor elk type mama: ontdek Sevens’ giftguide

Zoveel mama’s, zoveel stijlen. In onze giftguide vind je leuke cadeau-ideetjes voor verschillende types mama’s. Van clean tot sporty chic en fashionable: met onze leidraad kies je het perfecte cadeau. De elegante accessoires matchen sowieso met haar unieke karakter.

Minimal mama:

Easy does it voor deze mama. Ze houdt van een pure look en verkiest daarbij neutrale kleuren. Verfijnde details en materialen van luxemerken genieten haar voorkeur. Denk maar aan lederen loafers van The Row, sandaaltjes met pythonlook van Bottega Veneta of hoge ecru muiltjes van Jil Sander.

Ook tassen met cleane vormen & dito kleuren zijn haar op het lijf geschreven. The Row heeft deze prachtige ivoorkleurige Park Tote bag. Bottega Veneta scoort eveneens met stijlvol minimalisme: de Large Arco Tote Bag oogt vast prachtig aan mama’s arm. Zwart of beige canvas? Wij kunnen niet kiezen!

Fashion mama:

Dit type mama ademt mode en experimenteert graag met verschillende stijlen. Ze zit niet verlegen om een statement piece, Bottega Veneta’s olijfkleurige Sardine bag met metallic handvat is dan ook echt iets voor haar. Loewe geeft deze fashion mom glans met een camel- of denimkleurige cross-body tas. Wat dacht je van een picknickmandje, zij het in de modieuze make-over van Balenciaga?

Met trendy schoenen maakt deze fashionable moeder haar outfit helemaal af. Hoge, hippe klompen van Fendi of espadrilles uit raffia zoals deze van Prada? Ze draagt ze alsof ze voor haar ontworpen zijn. De gouden hak van deze magnifieke Bottega Veneta-muiltjes laten mama nog meer stralen.

Classy mama:

Gesofisticeerde elegantie, de classy mama heeft het gewoon. Ze kiest voluit voor stukken met tijdloze allure. Iconische tassen tillen haar look naar het allerhoogste niveau. De Baguette van Fendi past perfect in haar walk-in closet, net als Prada’s Cleo of deze zachtbruine Marcie bag van Chloé. Of is de Loewe Puzzle bag het ontbrekende stukje in haar collectie? Zowel de witte als tanned versie zijn één-en-al elegantie.

Je verrast de classy mama met dito pumps die elk seizoen stijlvol blijven. Ze smelt vast voor de satijnen high heels van Gianvito Rossi. Ook in ballerina’s blijft haar klasse overeind. Dit type mama stapt comfortabel, maar altijd even sierlijk door de stad in haar gouden Prada ballerina’s.

Sporty mama:

Haar stijl? Sportief, actief en een vleugje streetstyle. Met hoge sneakers of hagelwitte trainers van Balenciaga past ze perfect in het straatbeeld van elke modieuze metropool. Flatform sandalen, inclusief comfy sneakerzool, van Chloé zijn helemaal haar ding.

De stoere must-have in haar dressing is de Cagole handtas van Balenciaga. Extra groot of klein, maar fijn? In tijdloos zwart, flitsend geel of fluoroze? Sporty mama combineert deze tas feilloos bij elke outfit. Met de tomaatrode cross-body tas van Balenciaga zijn alle blikken op haar gericht. 

Cadeau-ideeën bij Sevens

Elk moment is goed om de belangrijkste vrouwen in je leven te vieren. Maar met onze moederdagactie laten we hen nu extra schitteren. Van 29/04 tot 14/05 shop je het perfecte moederdagcadeau met 15% korting, en dat zowel online als in de winkel.

Ben je op zoek naar de ideale handtas of een paar schoenen voor jouw mama? Of wil je gewoon jezelf eens lekker verwennen? Van harte welkom in onze winkel of webshop!