Doorgaan naar artikel

Sevens laat alle mama’s stralen

  • door Sevens Team

Moederdag 2022, binnen een paar weken is het zover! Tijd om alle mama’s in de bloemetjes te zetten. Bij Sevens verwennen we ze graag met onze jaarlijkse moederdag actie. Bovendien inspireren we je graag met onze gift guide: dé leidraad voor het perfecte moederdagcadeau voor jouw mama.

Moederdag 2022: een moment van speciale aandacht

Dat mama’s speciaal zijn hoeven we je niet te vertellen. Elk jaar opnieuw staat Karin Sevens hier rond de moederdag periode even extra bij stil. Ze verloor haar mama al op jonge leeftijd. Haar mama was de grote inspiratiebron voor Sevens. Van haar erfde ze immers de onvoorwaardelijke liefde en een gefascineerd oog voor handtassen.
Moederdag staat ook in het teken van moederlijke vrede, pacifisme, ontwapening door vrouwen. In deze vreemde tijden is dat actueler dan ooit. Moederdag 2022 is dus hét moment om een ode te brengen aan alle mama’s, dichtbij en veraf, in eender welke levensomstandigheden. 

Sevens’ gift guide voor het perfecte cadeau voor mama

Elke mama is er één uit een miljoen. Maar toch zien we een aantal verschillende types. Noem het mode stijlen die hen typeren, de ene al gedurfder dan de andere. Wij stelden een gift guide samen met daarin 6 types mama’s en bijpassende handtassen als cadeau-ideetjes. Zo kies jij makkelijk de must-have tas die past bij het unieke karakter van jouw mama.

- Classy mama:
Dit is een mama die elke outfit een elegante touch weet te geven dankzij mooie materialen en rijke kleuren. Haar tijdloze elegantie en gesofisticeerde je ne sais quoi rijmen volkomen met de iconische Baguette van Fendi. Ze neemt deze roze lederen tas mee naar de chicste boulevards. Of wat dacht je van deze cross-body tas tas uit kalfsleder? Op-en-top Chloé!

- Sporty chic mama:
Zij combineert een sportieve look feilloos met classy accenten. Haar favoriete modestukken zijn vervaardigd uit technische stoffen en hebben leuke logo’s, toffe ritsen of de felste kleuren. Haar weet je te verrassen met een tas waarmee ze zowel op kantoor als op restaurant de show steelt. Denk maar aan de roze Chain Tool Tote van Balenciaga of deze signature Fendi tas. Modern én speels tegelijk!

- Streetstyle mama:
Haar outfit komt niet recht uit een modemagazine, integendeel. Ze verlegt graag haar grenzen door details toe te voegen en laat zich inspireren door het straatbeeld in modieuze metropolen. De wereld is haar catwalk en deze compacte metallic pouch van Bottega Veneta zou haar fantastisch staan. Ook edgy items zoals de Monday Shopper van Balenciaga zijn haar op het lijf geschreven.

- Eco chic mama:
Dit type mama verkiest duurzame mode en merken met een duidelijk sociaal engagement. Ze heeft veel aandacht voor de wereld, maar verkiest lokaal boven mondiaal. Deze handgevlochten Chloé Marcie Basket is echt iets voor haar. Ook het Italiaanse luxehuis Prada vertaalt de schreeuw naar duurzame low impact materialen perfect. Een voorbeeld daarvan is deze classy zwarte Re-Nylon Shoulder Bag: een handtas gemaakt van gerecycleerde plasticdeeltjes verzameld uit oceanen.

- Arty mama:
Voor deze mama is less niet altijd more. Ze houdt van statement pieces en niet-conventionele mode. In haar walk-in closet is er sowieso nog een plaatsje voor bv. een rode Prada Femme Bag. Deze unieke shoulder bag combineert allure moeiteloos met creativiteit. Daarnaast kan deze artistieke moeder haar fashion statement ook uitdragen met de snoepjes roze clutch van Bottega Veneta

- Minimal mama:
Deze mama heeft een neus voor exquise materialen. Ze houdt van cleane vormen en verfijnde details die primeren bij luxemerken zoals Wandler. Een stijlvolle Jil Sander tas of deze tijdloze ivoorwitte tote bag van The Row zijn ook helemaal haar ding.


Cadeau-ideeën bij Sevens 

Moederdag is dé dag bijuitstek om jouw mama extra te laten schitteren. Met onze moederdag actie vieren we deze dag met je mee. Ben je nog niet helemaal zeker over welk type jouw mama het meeste verpersoonlijkt of kan je nog extra advies gebruiken voor de ideale handtas voor jouw mama. Bij Sevens adviseren we je graag richting het perfecte moederdagcadeau!

Delen:

Ouder bericht Nieuwer bericht