Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Summer at Sevens: ontdek de leukste zomerlooks


Het zomert bij Sevens

What’s not to love about summer?! Je geniet met volle teugen van zonovergoten terrasjes of dinner parties in openlucht – mét de juiste accessoires. De zomer is dan ook het ideale moment om je dressing een upgrade te geven. Denk aan trendy items die instant allure toevoegen aan je luchtige outfit.

Dress up for a party called ‘summer 2023’!

Het kwik stijgt, de zon laat zich vaak zien … De zomer staat voor de deur! Misschien kijk je al uit naar zwoele zomeravonden op je favoriete terras in de stad of bruisende feestjes. Hoe je ideale zomer er ook uitziet, bij Sevens hebben we heel wat fashionable accessoires waardoor jij op elke gelegenheid stijlvol voor de dag komt. Tijd voor een upgrade van je dressing!

Zoveel zomer, zoveel stijlen

Of je nu een strandliefhebber bent, een rasechte citytripper, notoire festivalganger of graag geziene gaste bij garden parties … Sevens heeft voor elk wat wils. We zetten je graag op weg met wat inspiratie voor elegante sandaaltjes en prachtige designer bags voor elk zomertype.

  • Feeling beachy

Is het strand je tweede thuis? Ga gerust all the way met zomerse materialen zoals raffia en canvas. In de Chloé Marcie Tote of Prada Shopper berg je al je strandspullen in stijl op. Boho chic vibes gegarandeerd! Ook deze Prada Bucket Bag hoort thuis op je zomerse bucketlist, net als deze crossbody Pochette Bag van Loewe. Je waant je zo langs de zuiderse Rivièra!

Op de crochet flatform slippers van Prada kom je stralend de stranddag door. De gitzwarte Monolith sandalen combineren dan weer gesofisticeerd stoer met verfijnd vakmanschap. Allebei voorradig in onze winkel! Of wat dacht je van de opvallende purperen Loewe Anagram Basket Bag? Jouw kleurrijke en stijlvolle summer statement!

  • Summer in the city

Citytrippers zijn bij ons aan het juiste adres voor items die sporty chic en comfy zijn. De zwartlederen Marine sandalen van Gianvito Rossi nodigen uit om stylish op ontdekking te gaan op elke zomerse bestemming. Je vakantiesouvenirs passen perfect in één van de vele varianten van de Bottega Veneta Arco Tote: saliegroen, natuurlijke tinten, zwart of wit ... Deze iconische tas hoort in elke dressing thuis. Tijdloos elegant, waar je ook bent!

Ook de Fendi Match sneakers staan vast beeldig onder je citytripoutfit. Wij zijn absoluut fan van een onberispelijke witte sneaker. Deze Fendi’s zijn jouw go-to in de stad. Grote steden vragen om een klein tasje. Met een compacte crossbody-tas alla Prada Nappa heb je je essentials altijd bij de hand. En hoé!

  • These shoes are made for garden parties

Staan er tuinfeesten op de planning? De raffiasandalen – in beige of tijdloos zwart – van Bottega Veneta ademen zomer. En wat dacht je van de magnifieke muiltjes van Chloé of Gianvito Rossi? Gewoonweg prachtig!

Met een stijlvolle en kleine designer bag hou je je handen vrij voor heerlijke cocktails en hapjes. Dit schoudertasje van Prada is één van onze favorieten, net als de Cassette-Bags van Bottega Veneta. Ze komen in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten. Zo vind je gegarandeerd de geknipte variant!

  • Fashion at the festival

Met een stoere en functionele festivallook bewonder jij je favoriete artiesten zonder aan stijl in te boeten. In de nieuwste Balenciaga 3XL sneakers of roze Triple S trainers dans je all night long! Liever een sandaal? De fashionable opties zijn legio. Van de zwartrubberen Prada’s tot wedges of beige Lilli flats van Chloé: wij kunnen niet kiezen!

Je werkt je festivaloutfit tot in de puntjes af met een edgy crossbody bag. Balenciaga’s Le Cagole XS loodst je in stijl door deze festivalzomer. Voor de durvers zijn er felle kleuren – denk oranje, knalroze en fluogroen – en ook in de zachtere tinten heeft deze tas tonnen karakter. Ook de Crush van Balenciaga is – what’s in a name – onze ultieme crush deze zomer. Met deze kalfslederen klassiekers zit je altijd goed.


Zomerinspiratie bij Sevens

Geniet volop van eindeloze zomerdagen met vrienden en familie. In een stijlvolle outfit afgewerkt met de mooiste sandalen, muiltjes, sneakers én een dito designer bag van Sevens, ben je één-en-al elegantie. Welkom in de winkel en webshop voor een fikse dosis inspiratie en advies op maat.