Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Iconische designer handtassen: ken je klassiekers


Iconische handtassen van nu zijn de klassiekers van later

Wij houden van designertassen die extra cachet geven aan je silhouet. Elk gerenommeerd luxemerk creëerde ooit wel een signature bag: tijdloos, karaktervol en … één-en-al allure. Enkele signature designer handtassen groeiden uit tot iconische must-haves.

Die zijn méér dan alleen maar elegant en stijlvol – ze maken deel uit van je fashion statement. Bovendien ben je er zeker van dat dit statement ‘never out of style’ is. De iconische handtassen van nu zijn immers de klassiekers van later.

Van Fendi Baguette tot Chloé Marcie: in designer bags we trust

Bij Sevens Shoes & Bags vind je heel wat iconische designertassen. Het zijn luxetassen met een verhaal die je outfit tot in de puntjes afwerken. We stellen je graag enkele pareltjes voor die prachtig zullen aansluiten bij jouw persoonlijke stijl.

• Alle Puzzle-stukjes vallen in elkaar bij Loewe

    Jonathan Anderson, creatief directeur van luxemerk Loewe, liet de puzzelstukken in elkaar vallen met een luxueuze it-bag. "Ik ging op zoek naar een nieuwe manier om een tas te bouwen, waarbij ik de structuur ervan fundamenteel in vraag stelde," zei Anderson. "Het ging om het deconstrueren van een conventionele tas om een plat object te creëren met een driedimensionale functie."

    De Puzzle Bag is een staaltje puur vakmanschap dankzij het gebruik van hoogwaardig leder en de asymmetrische vorm. Hoe vaker je naar de designertas kijkt, hoe mooier ze wordt. Je ziet telkens weer een nieuw, ingenieus detail.

    Veelzijdigheid en high-end fashion, ze lijken niet meteen te rijmen. En toch: deze iconische handtas van Loewe draag je op verschillende manieren. In de hand, als clutch of cross-body tas? De Puzzle Bag past zich aan volgens je plannen en outfit.

    • Chloé Marcie: dé casual chic designer bag

      Marcie, de zadeltas van het Franse modehuis Chloé, is een all-time favourite. Niet alleen van ons, maar ook van A-list celebrities zoals Kate Moss. Het geheim? Eenvoud siert! Van het gestructureerde silhouet tot knappe details met bv. sluitriempjes en subtiele stiksels. Deze iconische handtas heeft geen toeters en bellen nodig. Romantisch-hedendaags en here to stay.

      Typisch Marcie van Chloé is de buckle waarmee je instant glamour toevoegt aan je look. De designertas is ook perfect te combineren met de Marcie loafers van dit seizoen. Zo zie je maar hoe klassiekers perfect blenden met nieuwe items. Bovendien biedt het ruime, goed georganiseerde interieur van de tas plaats om al je items in stijl mee te dragen. Functionaliteit én fashion? Check!

      • De Peekaboo van Fendi: geen tas om te verstoppen

        Italiaanser en eleganter dan de Peekaboo van Fendi wordt het niet meer. Sinds 2009 staat de Peekaboo voor ultieme elegantie en stijl. Met de hand gemaakt uit de allerbeste materialen, om voor eeuwig in je glamoureuze modehart te sluiten.

        De Peekaboo is een tijdloos symbool van elegantie, maar is zeker ook functioneel te noemen. De naam is een knipoog naar het kinderspelletje en de knappe binnenkant van de tas, kenmerkende dubbele vakken incluis. Je ontdekt het grootse vakmanschap zowel in de mini crossbody als in de ruimere Peekaboo ISeeU. Deze young classic van Fendi hoort thuis in de garderobe van elke fashion lover.

        • It’s not a bag, it’s a Baguette!

          Fendi’s Baguette gaat al mee sinds de jaren ’90 en is één van de meest gewilde en herkenbare tassen ter wereld. Mede dankzij Carrie Bradshaw, zelf ook een icoon in Sex and The City. Ze sprak de beroemde woorden “it’s not a bag, it’s a Baguette” uit en de rest is geschiedenis. En gelijk had ze – de Baguette is niet zomaar een designertas.

          Je draagt de tas met de kenmerkende langwerpige vorm even eenvoudig onder je arm als een traditioneel Frans stokbrood. Haar legendarische status én de vele varianten – meer dan 1.000 sinds 1997 – in kleur, materialen, vorm, … maken van de Baguette van Fendi een absoluut iconische handtas.

          https://www.sevens.be/products/fendi-baguetteffcanvas-denimbrandy

          • Bottega Veneta Cabat: iconische arm candy

            De Cabat van Bottega Veneta staat voor high-end Venetiaans vakmanschap. Het opvallende, verfijnde lederen patroon is zorgvuldig geweven door ambachtslui. Bovendien is de tas volledig naadloos: een sterk staaltje kunde!

            De Cabat hoort thuis in de walk-in van menig modeliefhebber. Je hoeft niet in te boeten aan ruimte en zelfs color-blocking behoort tot de mogelijkheden. Bottega Veneta is immers uitzonderlijk sterk in kleurgebruik. Ook met een Cabat maak je overal een stijlvolle entree. Gesofisticeerd én iconisch, een must-have als je ’t ons vraagt.

            • Margaux van The Row: quiet luxury

              Ingetogen raffinement, dat is waar de iconische Margaux handtas van The Row voor staat. Mary-Kate en Ashley Olsen, founders van modehuis The Row, ontworpen de tas met discrete luxe in het achterhoofd. Het zachte kalfsleer, de beschermende voetjes en de goudkleurige gespen zetten die missie absoluut kracht bij.

              De gestructureerde vorm en het slanke silhouet maken van Margaux je ideale go-to tas. Perfect om te flaneren op je vakantiebestemming of om in stijl te arriveren op een zakelijke afspraak. Waar je ook heen gaat: deze jonge klassieker van The Row biedt met verschillende vakken voldoende plaats voor al je items.

              Ontdek de magie van iconische handtassen bij Sevens

              Een signature bag aanschaffen betekent zoveel méér dan enkel het aankopen van een luxe handtas. Het is investeren in tijdloos vakmanschap. Kom je de designertassen in onze winkel bewonderen of neem je liever online een kijkje? Welkom bij Sevens voor inspiratie en advies voor jouw iconische handtas!