Ga naar content

Jil Sander & KASSL creëren minimalistische bags & shoes


Jil Sander en KASSL Editions verwelkomen we trots als onze nieuwste merken. Jil Sander is al een gevestigde waarde, KASSL een upcoming lokale brand. Beide collecties staan bekend om hun vernieuwend minimalisme en understated elegance, gekoppeld aan kwalitatieve materialen en een dito afwerking. Die filosofie sluit perfect aan bij die van ons. Wij blijven innoveren en gaan keer op keer op zoek naar merken die kwaliteit combineren met een unieke uitstraling. Jil Sander en KASSL Editions voldoen 100% aan deze omschrijving.

Sophisticated Jil Sander

De Duitse Jil Sander richtte het gelijknamige modelabel op in 1968. De eerste damescollectie werd in 1973 voorgesteld, in 1997 waren de heren aan de beurt. De creaties van Jil Sander worden keer op keer gekenmerkt door verfijnd modernisme. Van kledij tot Jil Sander bags , de minimalistische stijl herken je uit de duizend. Het gebruik van innovatieve materialen en de minutieuze afwerking van de collecties bezorgden Jil Sander dan ook wereldfaam.

Vandaag maakt Jil Sander deel uit van de Italiaanse OTB Group en zijn Lucie en Luke Meier er de creatieve directeurs. Zij vinden vrouwelijkheid opnieuw uit, zonder afbreuk te doen aan de elegante detaillering en het minimalisme die Jil Sander zo typeren.

Outstanding KASSL Editions

KASSL laat sinds 2018 een frisse wind waaien in de modewereld. Het verrassende uitgangspunt van dit Belgisch-Nederlandse merk was een oude vissersjas, maar geleidelijk aan evolueerde KASSL Editions richting accessoires. De meest herkenbare creaties zijn ongetwijfeld de Pillow tassen die opvallen door hun puffy uitstraling.

Oorspronkelijk kwamen de KASSL bags tot stand met snijresten, maar ook nu is de duurzame insteek nog heel erg voelbaar. KASSL Editions kiest voluit voor toegankelijke vormen die bij iedereen passen … over stijlen, genders en generaties heen. Alle KASSL bags worden gemaakt uit kwalitatieve materialen en hebben een uitstekende snit, iets wat het tijdloze karakter van KASSL alleen maar kracht bijzet.

Thuis bij Sevens

Vanaf nu kun je KASSL & Jil Sander bags en schoenen ontdekken bij Sevens. Laat je verrassen door de cult KASSL bags waar fashion addicts weg van zijn of kies voor hedendaags minimalisme in een paar Jil Sander sandals of een kwalitatieve handtas. In onze webshop vind je alvast heel wat mooie stukken van Jil Sander en KASSL , maar kom gerust ook eens langs in onze winkel om de kwalitatieve materialen te voelen en de designs met eigen ogen te zien.