Ga naar content
Spoil your loved ones with 15% off. From April 27th until May 12th. Discount will appear during checkout!

Step up your (winter) shoe game


Vijf schoenentrends die je dit najaar niet mag missen

Hoewel de lange zomerdagen nog maar net voorbij zijn, kijken we al uit naar het najaar. De gezellige sfeer, het warme kleurenpalet buiten en de geur van een heerlijke pumpkin spice latte … op-en-top herfst! Ook onze walk-in closet maken we graag klaar voor het nieuwe modeseizoen. In onze herfst/winter schoenencollectie vind je werkelijk voor elke gelegenheid het ideale paar.


Shoe love is true love – en zeker bij Sevens

Veelzijdigheid troef, dat is het minste wat je kan zeggen van de schoenentrends dit najaar. Van tijdloos elegant over klassiek tot speels, trendy en stoer … onze nieuwe collectie is een ware lust voor het oog van elke shoe addict. We inspireren je graag met vijf schoenentrends voor het najaar.

1) We love the loafer

De loafers zijn terug – en hoe! Ze nemen komende winter een prominente plaats in en dat hoeft niet te verwonderen, deze instapper staat immers voor veelzijdigheid en moeiteloze elegantie.
Misschien kies je voor tijdloos donkerblauw van The Row of zwart van Chloé, of mag het wat sportiever? De twist zit ‘m in het accent. Lakleder, een stoere zool, een gouden accent bij Bottega Veneta of zachte shearling, zoals bij modehuis Prada, geven een speelse interpretatie aan je loafers. Klaar om een statement te maken, op eender welke gelegenheid? Ready, set … loafer!

2) Lovely in patent leather

Glans geven aan het herfstseizoen? Lakleer is je go-to! Prachtig onder een avondjurk of onder je dagelijkse outfit. Want laat ons wel wezen: een vleugje glamour is altijd goed.
L’embarras du choix: ga je voor glimmende zwarte muiltjes alla Gianvito Rossi of liever fondantkleurige van Bottega Veneta? De Wandler enkellaarsjes – of zijn het nu sokken-in-loafers – zijn supertrendy, net als dit paar van Bottega Veneta. Wie van lang en klassiek houdt, wordt instant verliefd op de bruine lakleren laarzen van Dries Van Noten. Rode designer ballerina’s geven dan weer zowel kleur als glans aan je herfstoutfit. Win-win!

3) Winning in wedges

Fashion meets comfort, daarvoor staan wedges garant. De robuuste, hoge sleehak biedt je stabiliteit en ondersteuning – all day long – en dat zonder in te boeten aan stijl. Loop je in de winter van 2024 op wedge enkellaarsjes of sneakers? De designs bieden alvast voor elk wat wils!
Zo zet jij je fashion statement kracht bij met de all black enkellaarzen van Dries Van Noten. Modehuis Chloé dacht dan weer aan zij die graag kleur toevoegen in de garderobekast. Van sneakers-met-sokillusie tot sportieve, kleurrijke wedges: het zijn absolute must-haves dit seizoen.

4) Beautiful ballerina’s

De ballerina is never out of fashion. En toch schuift de ballerina dit najaar terug meer op de voorgrond – en terecht. Comfortabel, vrouwelijk en tijdloos, daar kunnen we alleen maar fan van zijn.
Ook modeminnende metropolen zijn fan, trouwens. Zo veroverden de hagelwitte Prada’s met bloemaccent eerder al de runways. Nu zijn ze klaar voor hun entree in jouw schoenenkast. Ook liefhebbers van de klassieke, zwarte ballerina halen hun modehart op bij dit Italiaanse modehuis. Chloé vertaalt de trend dan weer in een bohemian versie. Tijdloos = saai? Think again!

5) What’s the point?

De puntige schoen is misschien wel de meest opvallende trend van dit najaar. De scherpe neus daagt je uit om uit je fashion comfort zone te stappen. Very Sevens!
Maak je oversized look extra vrouwelijk met puntige schoenen zoals de Prada slingbacks, die hun debuut maakten op de catwalk, of met de high heel-interpretatie door Gianvito Rossi. Ook de Cagole booties van Balenciaga vormen het perfecte contrast met een baggy look. Extra stralen, dat doe je in met glittersteentjes bezette muiltjes. We got your fashion point, Balenciaga!

Step up your shoe game bij Sevens!

Zoveel schoenen om van te houden komende herfst en winter! We geven je graag een zetje om te durven experimenteren, te mixen en te matchen naar hartenlust. Laat je schoenencollectie een weergave zijn van jouw persoonlijkheid en flair: veelzijdig & altijd stijlvol. Ons team helpt je graag!