Ga naar content

De zomertrends: van rieten tas tot platte sandalen voor dames


Stap stijlvol de zomer in

De zomer is eindelijk in aantocht. Mooi weer, een warm briesje, urenlang genieten op een terras ... Dit is het ideale moment om te switchen naar een luchtige garderobe. De accessoiretrends van 2022 bieden duizend-en-een mogelijkheden om je zomerse outfit tot in de puntjes af te werken. Van schoen tot tas, onze zonnige collecties laten je stralen op elke gelegenheid.

Life is better in sandals

Zomerse temperaturen vragen om een stijlvolle sandaal. Sandalen blijven immers enorm trendy. Naast hip, zijn ze vooral erg veelzijdig, zonder in te boeten aan comfort. Dit seizoen zien we heel wat platte sandalen voor dames. Of je nu voor een sportieve look gaat of net kiest voor city chic: match de juiste slippers of sandalen met de perfecte tint nagellak en je kan de wereld aan.

Chunky sandalen voor een stoere touch

Op zwoele zomerdagen halen wij de sportieve chunky sandalen uit de kast. De opvallende details zoals een platformzool of brede bandjes geven je outfit instant meer pit. Bovendien wandel je op wolkjes in deze platte sandalen voor dames. Het voorgevormde voetbed zit er vast voor iets tussen!

Dat design en comfort hand in hand gaan, bewijst ook deze satijnzachte sandaal van Fendi. Voor fans van neutraal zijn er deze bruine Jil Sander’s of de zwarte sandalen van Prada. Mag het iets kleurrijker? Kies voor de Balenciaga track sandal, Chloé sporty sandal of de groene Bottega Veneta’s als ultieme eyecatcher. Deze chunky sandalen are definitely made for walking!

Elegante instappers voor dames van de wereld

Voor een dagje shoppen of een leuke party zijn elegante slip-on sandalen een uitstekende keuze. Wedden dat je deze veelkleurige velvet Dries Van Noten instappers nooit meer wil uitdoen? Dit paar staat zowel gracieus als fashionable onder elke luchtige zomeroutfit. Of geef je ensemble een royale touch met Fendi. Ga je voor bronzen sandaaltjes of zilveren slippers?

Ook in de neutrale kleuren is het aanbod aan platte sandalen voor dames enorm. Wij zijn alvast grote fan van deze naturelle sandalen van Gianvito Rossi. Of wat dacht je van deze donkerbruine Chloé’s? Voor wie de voet liever wat meer bedekt ziet, zijn er de witte of naturel instappers van Loewe.

Flash Sandal Botteg Veneta Loewe Basket Tote Loewe Slipper

On-trend tassen: van klein tot extra groot(s)

Voor komende zomer spotten we twee types handtassen over de arm van elke fashionista: de designer basket bag en de oversized tote bag.

"Het mandje" of designer basket bag: deze trend ademt vrouwelijke flair en is de perfect match met bestemmingen als Ibiza of de Côte d'Azur. Of het mandje nu gemaakt is uit raffia, stro, of macramé ... met een rieten tas aan je arm, struin je gegarandeerd in stijl naar het strand of de sportschool. Van Chloé over Loewe tot Prada, zowat elk designermerk heeft z’n eigen trendy rieten tas.

De oversized tote bag: kom je altijd ruimte tekort voor jouw must-haves? Dan is een oversized shopper jouw zomertas bij uitstek! Zo’n oversized tote bag komt in de leukste vormen, kleuren en materialen. Hoewel leder nog steeds populair is bij o.a. Prada, zien we ook in de tassencollecties ecologische alternatieven opduiken. Zo zijn er oversized tote bags gemaakt uit canvas, zoals deze shopper in natuurlijke kleuren van Fendi. Of wat dacht je grasgroen rubber bij Bottega Veneta? Ook in deze nylon oranje oversized tote bag van Bottega Veneta vind je jouw ideale en hoogst fashionable reisgezel.

Loewe Rafia Tote Fendi Sandals Prada Lederen Tote

Klaar voor de zomer

Geef je zomeroutfit een instant upgrade met onze minutieus uitgekozen accessoires. Waar de zomer jou ook brengt, we laten je stralen in platte sandalen voor dames en werken je outfit af met een prachtige designer basket bag of oversized shopper. We selecteerden onze zomercollectie met veel passie en een stralende zon in het achterhoofd. Ontdek onze zomerfavorieten online of kom gerust een kijkje nemen in onze winkel!