Ga naar content

Schoenentrends 2022 bij Sevens: onze S/S collectie


In de spotlight: 3 frisse schoenentrends voor S/S 2022

De zon begint voorzichtig te stralen en we voelen het in onze collecties: de lente lonkt. Stoere boots ruimen stilaan plaats voor frivole kitten heels en ook je favoriete sneakers krijgen een luchtige tegenhanger voor warmere temperaturen. Wij zijn alvast enthousiast over de schoenentrends voor 2022, jij ook? We presenteren je graag onze drie favorieten. Denk glamour, elegant comfort en duurzame schoenen!

(Kitten) heels that scream… New Glam!

Glamoureuze high heels zijn helemaal in. Van een verfijnde sandaal tot ware eyecatchers, voor elke stijl presenteren we de ideale hak. Hou jij van op en top vrouwelijk? Gianvito Rossi zal je zeker kunnen bekoren. Met hooggehakte sandalen in lavendel of goud flaneer je opvallend door de dag.

Mag het nog wat excentrieker? Dan zijn de arty items van Loewe echt iets voor jou. Met een flesje nagellak of stuk zeep als hak worden je schoenen echte kunstwerken. De chunky sandals van Jill Sander worden dan weer de favoriet van liefhebbers van fashionable comfort. En last but not least: Prada scoort opnieuw met stijlvolle kitten heels. Jawel, een tijdloze klassieker is altijd een excellente keuze.

Tip: Deze pumps zijn uiteraard toppers onder een feestjurk, maar combineer ze gerust met je dagelijkse outfit. Every day is a day to be glamorous!

Back on track: ballerina’s en klompjes

Ballerina’s zijn helemaal terug en daar zijn we maar al te blij om! Balenciaga kiest deze zomer voor elegant comfort met deze zwarte ballerina’s: een must-have voor elke vrouw. Fan van comfort, maar mag het design iets meer gedurfd? Laat je dan verrassen door Prada. Deze stoere, futuristische klompjes geven jouw look nóg meer persoonlijkheid.

Sustainable shoes are in

Heel wat topmerken brengen duurzame schoenen in hun zomercollectie. Met gerecycleerde materialen helpen ze zo niet alleen de natuur, de schoenen zijn ook uiterst stijlvol. De turquoise rubber schoenen met hak van Bottega Veneta grijpen alvast onze aandacht. Want wie zegt dat je die occasionele lentebui niet in stijl kan trotseren?

Ook Chloé schiet recht in de roos met de zomerse knitted loafers en duurzame sneakers. Deze blikvangers zijn wonderwel te combineren zijn met allerlei zomerse outfits. Casual onder een lange zomerjurk of toch eerder onder je favoriete jeans, de sustainable shoes zijn 100% summer proof!

Summer Glam at Sevens

Wil je de schoenentrends voor 2022 van dichtbij voelen en passen? Kom de summer vibes opsnuiven in onze winkel! Naast de selectie uit deze blog tonen we je er graag tal van andere trends voor het voorjaar en de zomer. Wat dacht je van slip-on shoes, sporty sandals of platform schoenen? Wij adviseren je met plezier voor jouw ideale zomerpaar!

Kies hier je nieuwe zomerschoenen >>