Ga naar content

Drie trends voor een extra feestelijk eindejaar


Tijd om de hoodies en homewear in te ruilen voor stijlvolle partywear! Van sparkly tot outdoorproof, wij presenteren je graag drie eindejaarstrends. Zo klink jij in stijl en stap je feestelijk het nieuwe jaar in … want ook na de feestdagen geven deze elegante tassen en fijne schoenen je outfit extra cachet!

Shine bright like a diamond

De feestperiode wordt niet zómaar gekroond tot ‘the season of sparkle’. Lange, donkere dagen vragen om extra licht en hoe kan je dat beter creëren dan met wat glitter? Kies voor accessoires met zilver, strass of spiegeleffecten om je outfit een bijkomende sparkle te geven.

Met het stijlvolle Bottega Veneta kleurt deze winter zilver. Ga je voor de Bottega Veneta Pumps of kies je voor de opvallende uitvoering van Pouch 20 of Cassette? Ook Pradaliefhebbers komen schitterend voor de dag met zilveren Prada Pumps of diamantrijke Loafers en de Prada Cleo aan hun arm. Kortom, shiny & glitter blijft verbazen en is nog steeds dé feesttrend bij uitstek.

Tip: deze items hoef je na de feestdagen niet op te bergen. Draag ze in combinatie met een jeans en je hebt een volledig nieuwe look.

Outdoor & glamour: a match made in heaven

Ook dit jaar zijn de omstandigheden net iets anders, maar dat hoeft geen streep door je feestrekening te zijn. Veilig, maar toch in stijl vieren … het kan! Of je nu uitgenodigd bent voor een winterbarbecue of gezellig aperitieft rond een vuurkorf, een paar stoere boots of rubberen laarsjes combineert wonderwel met je vrouwelijke partyoutfit.

Bij Chloé is het minimalisme troef met de rubberen Betty boots en Kiss Bag in zachtroze tinten. Ook de rainproof Church’s Gwen Booties laten zich vlot combineren met jouw eindejaarsoutfit. Voor fans van tijdloos zwart zijn de Bottega Veneta Lug Boots de perfecte laarzen voor die winterse festiviteit. Of maak een match met de KASSL Lady Lacquer handtas voor ‘black with a shiny touch’. Mag het toch wat extravaganter? Dan zal de Bottega Veneta Padded Cassette in ijsblauw je zeker kunnen bekoren.

Made to feel like party

Kijken mag, aanraken ook. Als je een zwak hebt voor tactiele materialen, zijn er deze winter heel wat feestelijke designerstuks die je zintuigen zullen prikkelen. Van zachte stoffen tot bijzondere structuren, je voelt de ambacht in deze unieke accessoires. De Prada Knitted Boots zijn dankzij hun jaquardstructuur een echte eyecatcher en ook met de aaibare Prada Re-edition Bag voeg je een extra dosis glamour toe aan je look.

Wil je nóg meer ‘feel’ aan je feestoutfit toevoegen? De furry Chain Pouch van Bottega Veneta en de Balenciaga Track Fur Sandals weerspiegelen creatieve craftmanship op z’n best. Iets klassieker, maar nog steeds zalig zacht, zijn de Fendi Way Felt en Fendi Baguette Shearling.

Get the trend bij Sevens

Welk type feest er ook op de agenda staat, bij ons vind je vast de stijlvolle accessoires om je outfit compleet te maken. Kom gerust eens langs in onze winkel om deze partytrends te matchen met jouw stijl of bekijk de collectie op onze webshop. Zo wordt het eindejaar op-en-top feestelijk!

Prada Chocolate Loafer Crystals